måndag 31 december 2012

Trettioförsta december.


Årets sista dag och bloggens sista bild.


Det är årets sista dag, vilket innebär att jag har kommit i mål med 2012 års projekt. Jag har lyckats lägga in en bild varje dag, alla dagar under 2012.

Jag hoppades på en riktig superbild, som den sista bilden i bloggen. Dimman och diset låg tätt. Jag tog skidorna ut till havet och plötsligt öppnade sig himlen och det blev toner i mörkt blått, gult och rött, långt borta vid horisonten. Svårt att hitta motiv med isvallar över klipporna och issörja långt ut till havs.

 Ärligt har det inte alltid känts så roligt att ge sig ut i mörkret efter en lång dag på jobbet. Jag har försökt att nyttja lunch timmen, men det är inte alltid det fungerat och lunch promenaden är ju den samma varje dag. Jag är nu glad att jag genomförde min idé, att jag inte gav upp. Jag upplever att jag blivit bättre på att se möjliga motiv runt mig genom att tvingas ta en bild varje dag och dessutom har det givit mig massor av frisk luft och många sköna stunder. Ett av syftena var att se andra saker än natur, där har jag väl inte lyckats så bra. De flesta bilderna är ju faktiskt natur eller av naturen.

Jag vill tacka Er alla som tittat på mina bilder, kommenterat och supportat. Det har varit viktigt för mig och min uthållighet. Särskilt vill jag tacka Er som troget kommenterat nästan alla dagar, ingen nämnd, ingen glömd.

366 varje dag kommer inte att uppdateras efter dagens datum. Den kommer att finnas kvar och är för mig en dagbok från 2012. Ni som vill fortsätta att följa mina bilder, kan göra det i min andra blogg ”Naturen idag”

http://tavvas-idag.blogspot.se/

Jag önskar Er alla ett Gott Nytt År

/Brita


11 kommentarer:

 1. Fin bild att avsluta projektet med. Vilken utmaning du genomfört, stort Grattis.
  Ett riktigt Gott Nytt Kreativt År önskar jag dig.
  M

  SvaraRadera
 2. Very nice shot Brita

  Greetings, Joop

  Godt Nyttår

  SvaraRadera
 3. Tror jag nämnt det tidigare;
  det låter väl inte så svårt att ta en bild om dagen och sedan också lägga ut en bild om dagen men säger bara ...RESPEKT! Tror kanske du tycker det är skönt att du är i mål! Din mission har lärt oss en bägge något och mig har det lärt: Försök aldrig göra om det!
  GRATTIS Brita, en bedrift du utfört, tycker Tanten född i det kinesiska Hästens År. Ett av de starkaste dragen som personifierar människor i det tecknet är att dem har lätt att påbörja projekt men förbannat svårt att avsluta dem, och det stämmer bra!
  KRAM


  SvaraRadera
 4. Bra jobbat och du nådde ditt mål.
  Kalasbild du avslutar med!

  Tack själv för dina goda råd och tips.
  Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 5. No to gratulacje, cel osiągnęłaś i zakończyłaś pięknym zdjęciem. Życzę szczęśliwego Nowego Roku z nowymi wyzwaniami.
  Well, congratulations, purpose and zakończyłaś osiągnęłaś beautiful photo. I wish you a happy New Year with new challenges.

  SvaraRadera
 6. Grattis till att du orkade och Tack för alla fina stunder jag fått i denna blogg!
  Vi ses i den andra bloggen.
  Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 7. Vakkert!

  Ha et riktig godt nytt år:))

  SvaraRadera
 8. So cold there!!!

  SvaraRadera
 9. Congratulations! What a beautiful last Image! And thanks for all the Beauty last year.
  Greetings, Mirthe

  SvaraRadera